VELUX Rolluik Alphen aan den Rijn, voor een ideaal binnenhuis klimaat het gehele jaar door

VELUX Rolluik Alphen aan den RijnEen VELUX rolluik Alphen aan den Rijn is de perfecte oplossing voor optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Een rolluik is eenvoudig te bedienen en zijn zowel handmatig als op afstand bediend verkrijgbaar. Montage en onderhoudsbedrijf Leen Turken biedt zo een complete oplossing voor het beste wooncomfort.

Verschillende rolluiken Alphen aan den Rijn

Wij hebben rolluiken met verschillende bedieningsmogelijkheden.; zo kunt u kiezen tussen elektrisch, bediening op zonne-energie of handmatig.

Wilt u het wooncomfort extra verhogen of is uw dakraam van uw dakkapel buiten handbereik gemonteerd? Dan adviseren wij u te kiezen voor de INTEGRA® rolluiken die op netstroom of zonne-energie functioneren en te bedienen zijn met een afstandsbediening. Hieronder hebben wij voor u de verschillende opties op een rijtje gezet:

VELUX rolluik op zonne-energie

VELUX Rolluik Alphen aan den Rijn op afstand bediendOpenen, sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop. Beschikt u over een INTEGRA® dakraam met aandrijving op zonne-energie? Dan kunt u eveneens gebruikmaken van de bij het dakraam geleverde intelligente VELUX INTEGRA® bedieningstablet met touchscreen. De herlaadbare accu (op zonne-energie) is voldoende krachtig om 600 opdrachten uit te voeren wanneer deze volledig opgeladen is. Dus zelfs als er geen daglicht aanwezig is om opnieuw op te laden, kunt u het product nog steeds bedienen.

VELUX elektrische rolluik op afstand bediend – op netstroom

Een op afstand te bedienen rolluik op netstroom bedient u met de bedieningstablet van uw VELUX INTEGRA® dakraam.

Deze bedieningstablet is meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam en met één veeg van uw vinger kunt u de rolluik openen, sluiten en op iedere positie laten stoppen.

Het VELUX tuimelluik – handbediend

Het VELUX tuimelluik bedient u door het dakraam volledig rond de as te roteren en weer te sluiten.

VELUX tuimelluik – Dit rolluik klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de hand te kunnen bedienen. Open en roteer het dakraam 180°. Hoort u de klik, dan kunt u het dakraam weer sluiten. Het rolluik sluit dan automatisch mee. Doordat bij dit type rolluik volledig het dakraam volledig open moet kan er bij regen of sneeuw resten naar binnenvallen.

VELUX rolluik stangbediend

Een VELUX handbediend rolluik met stangbediening (SCL) wordt van binnenuit bediend met een bedieningsstang. Deze bedieningsstang is meegeleverd bij uw VELUX rolluik. Dit type rolluik kan alleen toegepast worden op VELUX dakramen geleverd voor april 2013. Er is helaas geen video over de bediening van dit type rolluik beschikbaar.

Meer informatie VELUX Rolluik Alphen aan den Rijn

Wilt u meer weten over VELUX Rolluik Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met Montage en onderhoudsbedrijf Leen Turken. Wij staan u graag te woord en kunnen u adviseren voor elk type rolluik.