Portfolio

Korte beschrijving:

Deze badkamerverbouwing heeft plaatsgevonden in een appartementengebouw in Alphen aan den Rijn. In deze badkamer was voor de verbouwing geen toilet aanwezig. Er was een bad, een wastafel en een douchecabine met een hoge bak.

De wens was een toilet, badkamermeubel, vloerverwarming, radiator en een ruime inloopdouche met deur

Er was geen mogelijkheid om een afvoer voor een normaal gespoeld toilet aan te leggen. Daarom is er gekozen voor een toilet op een sanibroyeur. Dit geeft de mogelijkheid om aan te sluiten op een leiding van 50mm of kleiner, bijvoorbeeld 32mm.
Met de 5-hoek douchecabine op de vloer kun je een opstapvrije inloopdouche maken. De afvoergoot geeft een mooie afwerking aan het geheel. Met een elektrische vloerverwarming en een cv-radiator aan de wand wordt lekker behaaglijk. Uiteraard zijn alle leidingen weggewerkt in de vloer en wanden.

Korte beschrijving:

Behoefte aan meer loopruimte op uw verdieping of zolder in Alphen aan den Rijn, maar zit u nou niet direct te wachten op een verhuizing? Dan biedt een dakkapel uitkomst! Laat u het dakkapel Alphen aan den Rijn plaatsen door montage- en onderhoudsbedrijf Leen Turken, dan bent u verzekerd van professionaliteit.Overweegt u dan een prefab variant. Vraag uw dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn Montage en onderhoudsbedrijf Leen Turken om advies. Hij kan u aangeven welk model het beste past bij uw woning en wensen.

Korte beschrijving:

Van aanvraag tot oplevering van het eindproduct wordt uw aanbouw gerealiseerd. Wij verzorgen desgewenst het gehele traject van bestektekening en vergunningaanvraag tot de complete uitvoering. Ook wanneer u zelf bepaalde delen van het traject voor uw rekening wilt nemen, kunnen wij de uitvoering voor u doen.

Korte beschrijving:

Montage en onderhoudsbedrijf Leen Turken verzorgt ook diverse tuin- en terrasklussen. Zo hebben wij bijvoorbeeld deze heg in Alphen aan den Rijn gerooid. Wij kunnen uw tuin of terras verzorgen.

Korte beschrijving:

Een lek isolatieglas en deels rot kozijn in de achtergevel moeten vervangen worden. De ruit was te groot om door de dichtbegroeide tuin en brandgang te worden af- en aangevoerd te worden. Daarom wordt de oude ruit met een vrachtautokraan met vacuĆ¼mapparaat uit de achtertuin gehesen. Nadat het oude kozijn is vervangen door een nieuw hardhouten kozijn, wordt de nieuwe ruit van ruim 180kg met de vrachtautokraan op zijn plaats in het kozijn geplaatst. Ook bij het vervangen van ruiten op hoogte (verdiepingen, dakkapellen) wordt deze methode gehanteerd.

Korte beschrijving:

Deze schutting werd geplaatst in Alphen aan den Rijn. Montage en onderhoudsbedrijf Leen Turken plaatste deze schutting in tuin grenzend aan een openbare parkeerplaats.